Сучасне роторне
обладнання
Високоефективна хімія на
кислотній та лужній основі
Висококваліфікований
персонал

Чому варто чистити вентиляційну систему

Забруднена система не здатна підтримувати правильний повітрообмін та мікроклімат, в приміщенні стає душно, з'являються неприємні запахи, персоналу стає складно працювати

1

Відновлення продуктивності

Усуваються залипання заслінок та клапанів, прочищаються вентканали, видаляються відкладення на лопатях двигуна

2

Пожежна
безпека

Жирові засмічення вентиляції сприяють задимленню та розповсюдженню пожеж

3

Запах
кухні

При зниженій продуктивності витяжної системи вентиляція починає погано видаляти сторонні запахи

Нормативні акти з пожежної безпеки

Основним нормативним документом, що встановлює вимоги з пожежної безпеки будівель є НАПБ А.01.001-2014 Правила поженої безпеки в Україні

Читати

Які елементи вентиляційної системи ми чистимо

Основні елементи чистки - сажева та жирова вентиляції закладів громадського харчування

Повітропроводи

Кухонні зонти

Димарі

Гідрофільтри

Як часто потрібно чистити вентиляцію в ресторані

  • Жирова вентиляція (фрітюри, воки, бургери)

    1 раз
    на міс.

  • Жирова вентиляція (варка, смаження та ін.)

    1 раз
    на 3 міс.

  • Сажева вентиляція та димоходи (мангали, тандири, хоспери)

    1 раз
    на міс.

Для чистки вентиляції ми використовуємо

сучасне обладнання, високоефективну хімію на кислотній та лужній основі, що дозволяє видаляти всі жирові відкладення

Сучасне роторне обладнання компанії TEGRAS

Установка для очищення повітря LIFA AIR

Вакуумна установка SU-15 команії Pressovac Oy

Піногенератор для дезінфекції та нанесення миючих засобів

Відео показує процес чистки вентиляції на об’єкті

Вартість
наших послуг

Чистка витяжних зонтів

від 250 грн.

Чистка повітропроводів

від 250 грн.

Чистка витяжних вентиляторів

від 500 грн.

Чистка
гідрофільтрів

1000 ₴/шт.

Отримати консультацію

Де ми працюємо

Київ

Одеса

Львів

Черкаси

Замовити послугу